Visa Dining Collection
Accede a mesas selectas en los horarios más solicitados en restaurantes de moda con la tarjeta Visa Infinite® emitida en EE. UU. o México, o con la tarjeta Visa Infinite Privilege® emitida en Canadá. Aplican restricciones. Consulta términos y las condiciones
Explora los restaurantes de Visa Dining Collection en Rhode Island
Grill 23 & Bar
cortes de carne•Back BayEl Grill 23 & Bar lleva 30 años siendo el restaurante de marisco y cortes finos por excelencia en Boston. El establecimiento ha sido reconocido en contadas ocasiones como la Mejor Parrillada de Boston por The Improper Bostonian Magazine y Boston Magazine, así como la Mejor Parrillada de Nueva Inglaterra por New England Travel & Leisure Magazine. El establecimiento sirve filetes de res de primera calidad añejados en seco. Junto con los platos a la carta, se confecciona un menú especial de la casa cada semana innovador y original, que se centra en los productos más frescos de la región. El Grill 23 & Bar también cuenta con más de 1.000 botellas de vinos de todo el mundo y recibió el Best of Award of Excellence por parte de Wine Spectator en 2002.
Comfort Kitchen
Mundial, internacional•DorchesterNested in Uphams Corner, Dorchester, we're a lively and intimate 30-seat restaurant serving brunch on the weekend and dinner at night with a full bar and outdoor patio. Our food is a celebration of the ingredients and flavors of the African diaspora connected from Asia to the Americas — global comfort food. We are proudly Black-owned, immigrant-owned, and women-owned. We believe that food is a vital aspect of community building and we envision a place that is actively engaged in highlighting the culture, art, and history of our community.- Patio dining: patio reservations are weather-dependent and may be canceled due to inclement weather. Our patios are partially covered protecting from light to moderate rain and light wind. - Timing: dinner's last seating is at 8:45pm and brunch's last seating is at 1:30pm. Your table is reserved for 90 mins for parties of 1-5 guests and 2 hrs for parties of 6+ guests.
Eastern Standard
Americana•Fenway–KenmoreOriginally opened in 2005, Garrett Harker’s flagship restaurant has reopened its doors just up Beacon St. only three blocks from its original location. Eastern Standard continues to offer seasonally focused New England interpretations of classic brasserie fare, including raw bar and charcuterie, nostalgic favorites like steak tartare, baked rigatoni, steak frites, and butterscotch bread pudding, and some new soon-to-be-instant-classic dishes. Cocktail legend Jackson Cannon has crafted a beverage menu that features an array of craft cocktails both new and classic, a curated selection of wines, and craft beers from near and far.Please contact events@eshospitality.com to inquire about hosting your private event or large party reservation.
Mahaniyom
Tailandesa•BrooklineMAHANIYOM is a tapas/family-style Thai cuisine that brings an exceptional dining experienceto our guests by serving meticulously home-cooked style, authentic Thai cuisine made fromscratch and handcrafted cocktails in an unpretentious feel-like-home atmosphere thatreminisces our home Thailand. Walk-ins welcome. Reservations are available 30 days in advance. We are very small, we highly recommend reservations during peak hours! Reservations and dine-in guests are designated up to 90 minutes. If you are running late, please call us at (617) 487-5986. We hold the table up to 15 minutes past the reservation time.
Uni
Asiática contemporáneo•Back BayUni es la evolución del bar íntimo de sashimi del mismo nombre de Ken Oringer, que se expandió hacia el espacio de lo que antiguamente era Clio con el socio y chef ejecutivo Tony Messina a la cabeza a principios de 2016. Ofrece gastronomía japonesa innovador de fusión utilizando los mariscos más frescos del famoso mercado Tsukiji de Tokio y de los pescadores locales de Nueva Inglaterra, y tomando influencias de las calles de Tokio, Shangai, Singapur, Bangkok, y Bangladesh.
Coppa
Italiana•Extremo SurEl Coppa es una enoteca de ambiente íntimo ubicada en una tranquila calle lateral del South End de Boston que ofrece pequeños platillos italianos creados por los chefs Jamie Bissonnette y Ken Oringer, galardonados con el premio James Beard. Toda la comida se hace con ingredientes sostenibles de origen local. El Coppa tiene una carta de vinos ecléctica y ofrece cocteles exclusivos. Tenga en cuenta que las mesas del patio se asignan por orden de llegada y no se pueden reservar asientos al aire libre. Solo se aceptan reservas para el salón comedor. Se guardan unas cuantas mesas, así como la barra, para los comensales sin reserva. Si desea reservar para más de 4 personas, llame al Coppa directamente.
The Banks Seafood and Steak
Pescados y Mariscos•Back BayPost 390 da un toque contemporáneo a platillos de temporada que reflejan la pasión del chef ejecutivo, Deutmeyer, por los ingredientes frescos y los sabores inolvidables. En la primera planta se encuentra The Tavern, un lugar que ofrece un menú y una atmósfera casuales y sofisticados, con una barra para 25 persona, bancos altos y un área para sentarse que cuenta con una banca, todos ellos calentados por la hermosa chimenea de 4 caras. Una escalera enorme de hierro forjado conecta el ambiente de la primera planta con el salón comedor del segundo piso. Aquí los comensales podrán tener una experiencia gastronómica más refinada y disfrutar de la gran cocina abierta, el exhibidor de vinos, 2 salones comedores privados, una chimenea adicional y vistas a lugares emblemáticos, incluyendo el Copley Place, Trinity Church y la Hancock Tower. Post 390 se encuentra perfectamente ubicado a una distancia caminable de las zonas de South End y Black Bay, en el Clarendon Building, en la esquina con Clarendon y Stuart Street, donde solía ser el Back Bay Post Office Annex.
Toro
Tapas / Botanas•Extremo SurToro, in Boston, helmed by James Beard Award-winning chef, Ken Oringer, serves delectable Spanish tapas dishes in its contemporary and charming restaurant. The tortilla Española with a kale, egg, potato and onion omelet and the Boquerón's white anchovies in vinegar and olive oil make excellent pintxos starters. Some of Toro's most vibrant and delectable tapas plates include the chicken empanada de pollo with charred tomato salsa, the salt cod fritter croquettes de Bacalao with tempura lemon rings and the asado de huesos roasted bone marrow with oxtail marmalade. Equally inventive cocktails, such as the morning star with spicy gin, dark rum, citrus and ginger beer and the tinto de verano with red wine mixed with lemon-lime soda.Toro's weekend brunch plates include the salchicha y huevos jalapeno maple sausage, fried eggs and crispy potatoes and along with other plates, make it a prime brunch spot.
Faccia a Faccia
Italiana•Back BayFaccia a Faccia is the new coastal Italian restaurant from award-winning chef and restaurateur Ken Oringer. Led by Chef de Cuisine Alex O’Connor, the restaurant focuses on seasonal dishes highlighting the diverse cuisine of the coastal Italian region, drawing inspiration from their travels across Liguria, Sicily, Sardinia, and more. Faccia a Faccia features an expansive outdoor patio with lush greenery, inspired by al-fresco dining in Italy. Located below Faccia a Faccia is a natural wine bar called Bar Pallino. Helmed by Beverage Director Jodie Battles, Bar Pallino showcases an extensive list focusing on organic, natural and biodynamic selections.